Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Kρέμα σύσφιξης και λιποδιάλυσης

Η κρέμα σύσφιξης και λιποδιάλυσης με οξέα από φρούτα και φυτά, μαζί με άλλα ειδικά συνδυασμένα συστατικά, βοηθάει στην εμφάνιση της βελτιωμένης υφής του δέρματος.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Gingo Biloba
Οξέα φρούτων (φυτικό, κιτρικό και ταρταρικό οξύ)
ΣΚΟΠΟΣ:
Η κρέμα σύσφιξης και λιποδιάλυσης είναι μελετημένη για να χρησιμοποιείται σε συνδιασμό με την κρέμα απολέπισης. Μετά την απολέπιση, το δέρμα μας μπορεί να την απορροφήσει καλύτερα.
Με το γκινγκο και τα οξέα φρούτων, η κρέμα αυτή με το φρέσκο άρωμα απλώνεται απαλά στο δέρμα πρωί και βράδυ για να βελτιώσει την ελαστικότητα, την υφή και την φυσιολογική του κατάσταση και να μειώσει τα λακάκια.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Η κυτταρίτιδα είναι ένας από τους πιο έξυπνους προστατευτικούς μηχανισμούς του σώματος. Ορισμένες τοξίνες μπορούν να διαλυθούν μόνο σε λίπος, όχι σε νερό, όπως τα φυτοφάρμακα. Εάν το σώμα ΔΕΝ είναι σε θέση να αποβάλλει αυτές τις τοξίνες μέσω των νεφρών, διατηρούνται με ασφάλεια στους λιπώδεις ιστούς (που έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία δέρματος με όψη φλοιού πορτοκαλιού). Ο οργανισμός «κλειδώνει» αυτές τις τοξίνες εκεί για έναν καλό λόγο. Επίσης, εάν το συκώτι υπερλειτουργεί, εναποθέτει τις τοξίνες στον λιπώδη ιστό, όπου «κλειδώνονται» για ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου